Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




12.05.2022

Підприємців Дніпропетровщини запрошують долучитися до безкоштовних вебінарів

Інформаційний партнер газета «Приватний підприємець»

Підприємців Дніпропетровщини запрошують долучитися до серії вебінарів. Говоритимуть про роль лідера у розвитку бізнесу, формування довіри до бренду, побудову комунікації з аудиторією. Участь – безкоштовна. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Бренд підприємця – українець» – серія вебінарів для малого та середнього бізнесу. Запрошуємо долучитися і тих мешканців області, які вже мають власну справу, і тих, хто тільки розмірковує над цим. Це гарна можливість для особистого та професійного розвитку», – розповів директор департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОВА Андрій Рубан.

Перший навчальний модуль стартує 13 травня о 12:00. Учасники вебінару дізнаються, як через особистість формується довіра до бізнесу. А ще – хто такий відповідальний лідер та як ефективно спілкуватися з аудиторією.

Другий модуль – 16 травня. Слухачі зможуть створити власне повідомлення для самопрезентації та унікальну бізнес-пропозицію. Отримають інструменти для формування нової стратегії особистого бренду.

18 травня проходитиме третій модуль. Учасники розбиратимуть комунікаційну платформу свого бренду.

Вебінари відбудуться за сприяння комунікаційної агенції Fly_Academy, Офісу з розвитку підприємництва та експорту і Дія.Бізнес. Аби взяти участь, потрібно зареєструватися.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2195

Мы на Facebook

Популярне