Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




19.11.2021

Семінар щодо проведення регуляторної та антикорупційної експертизи місцевих рішень, 25 листопада, м. Дніпро

Інформаційний партнер — газета «Приватний підприємець»

Продовжується серія навчальних семінарів щодо проведення регуляторної та антикорупційної експертизи місцевих рішень у нашому пілотному місті Дніпрі у співпраці з Дніпровською міською радою.

Експерти Львівського регуляторного хабу спільно з Державною регуляторною службою України та Національним агентством з питань запобігання корупції розробили методичні матеріали, які допоможуть перевірити законність, доцільність та прозорість проектів рішень та рішень органів місцевого самоврядування.

Для кого семінари?

Семінари розділені на 3 блоки, щоб цільові групи мали змогу отримати найбільш актуальну інформацію в своїй профільній сфері:

- бізнес-спільноти та громадськості;

- представників органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу, профільних комісій, до повноважень яких входять функції з реалізації регуляторної політики; - уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції (семінар відбудеться за участі експертів Національного агентства з питань запобігання корупції - НАЗК).

- Про що поспілкуємось?

Як використовувати Методику щоб:

- запобігти зарегульованості ведення бізнесу;

- збільшити ефективність та збалансувати роботу місцевої влади;

- уникнути корупційних ризиків;

- збільшити контроль громадянського суспільства?

Як не допустити прийняття регуляторного акта, який має на меті реалізувати навіть найблискучішу та найпродуманішу корупційну схему?

Та багато-багато інших лайфхаків, які допоможуть приймати раціональні та якісні рішення на місцевому рівні.

Коли?

25-26 листопада 2021 року

О котрій?

25.11.2021 13:30 для уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції, депутатського корпусу та представників профільних комісій;

25.11.2021 16:30 для бізнесу та громадськості;

26.11.2021 09:30 для органів місцевого самоврядування.

Де?

Центральна міська бібліотека для дорослих, вул. Воскресенська, 23, ІІІ поверх, лекційна зала.

Формат

Захід відбудеться в офлайн форматі. З собою необхідно мати сертифікат про вакцинацію обома дозами, довідку про наявність антитіл, або негативний ПЛР-тест. Де реєструватись:

Бізнес та громадськість

ОМС, депутатський корпус, профільна комісії

Уповноважені особи з питань запобігання та виявлення корупції

Чому варто відвідати семінар?

- тому, що Ви свідомий громадянин/ка, який/а, який/яка працює для розбудови нашої держави;

- тому, що Ви професіонал/ка своєї справи і хочете працювати ефективно та результативно і завжди бути в тренді останніх новин;

- тому, що Ви зацікавлена людина, яка просто не може пропустити можливість отримати неоціненну інформацію та дізнатися про лайфхаки використання Методики;

- тому, що Вам цікаво отримати відповідь на питання «А так можна було?»;

- та найголовніше, тому, що ми маємо спільну мету: створити комфортне середовище в країні для приваблення інвестицій та покращення бізнес-клімату.

До зустрічі!

Заходи відбуваються в межах проєкту «Економічний добробут громад через регуляторну та антикорупційну експертизу місцевих рішень», який реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС - провідна антикорупційна програма підтримки в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 3348

Мы на Facebook

Популярне