Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




29.06.2021

Прорив року в управлінні і продажах. XI Масштабна конференція В2ВMASTER-2021: Битва Кращих Тренерів.

Інформаційний партнер – газета «Приватний підприємець»

TradeMasterGroup організовує XI масштабну конференцію «В2ВMASTER-2021: Прорив року в управлінні і продажах» в унікальному форматі «Битва Кращих Тренерів».

Захід відбудеться: 9 липня 2021 року  з 9:00 до 18:00, за адресою: м. Київ, вул. Льва Толстого 57, бізнес-центр «101 Tower».

«В2ВMASTER-2021» унікальний бізнес-захід, на якому кращі тренери допоможуть підвищити професіоналізм в менеджменті, продажах і маркетингу, а також усіх складових лідерства на B2B ринку. Учасники зможуть отримати нові вектори для розвитку компетенцій, отримати реальні рекомендації для відділу продажів і інформацію про методи управління і побудови ефективної команди.

Це справжня БИТВА титанів, в якій кожен спікер впродовж 40 хвилин поділиться багаторічним досвідом та своїми кращими кейсами, що дає учасникам гарантію концентрованого контенту без води, а ЗОЛОТОГО, СРІБНОГО та БРОНЗОВОГО ТРЕНЕРА 2021 року обиратимуть самі учасники конференції за допомогою інтерактивного голосування.

Якщо Ви:
- керівник, директор компанії,
- комерційний директор,
- керівник відділу продажів,
- керівник маркетингу,
- HR-фахівець,
участь в «B2BMaster-2021: Прорив року в управлінні і продажах», змінить Ваше бачення щодо управління персоналом та продажами, надасть дієві нові інструменти для оптимізації бізнес-процесів, підштовхне до оперативних змін. Ви отримаєте план перших кроків в правильному підборі відповідної програми навчання для своїх співробітників всередині Вашої компанії. На B2BMaster приходять за обміном досвідом, кейсами, знаннями, а також, щоб переглянути свої підходи до управління бізнесом.

Також завдяки конференції учасники зможуть:
- Порівняти діяльність своєї компанії, відділу продажів з іншими.
- Проаналізувати сильні та слабкі сторони, отримати професійні консультації з проблемних питань, нові ідеї для розвитку бізнесу.
- Усунути «підводні камені», що заважають компанії рухатися вперед.

Як проходить конференція, дивіться відео

Подія традиційно відбудеться в 2-х практичних сесіях:

«Антикризове управління компанією» та «В2В-Продажі», які будуть проходити паралельно в 2 залах.

МОДЕРАТОР КОНФЕРЕНЦІЇ:

Тетяна Ільєнко, Executive coach ICF (Міжнародної Федерації коучингу), командний коуч, бізнес-тренер з управлінської ефективності, власник TradeMasterGroup. Засновник Міжнародного Клубу Ефективних Коучів Youcoach. Входить до ТОП-5 Кращих тренерів 2020 р. «Керівник року 2020» за версією Національної премії "Вибір Споживача".Автор курсу "Управління в стилі коучинг", "Коучинг в продажах".

НАТХНЕННИК КОНФЕРЕНЦІЇ 2021:

Костянтин Ліорек, Мандрівник № 1 в Україні та 64 в Світі. Використав більше 20 паспортів. Здійснив понад 1 000 перельотів. Відвідав найбільшу кількість регіонів Світу. Тільки впродовж 2020 року, коли всі сиділи на карантині, побував у 37 країнах і здійснив 66 перельотів.  Костянтин - щирий приклад втілення мрій в життя та пізнання світу на повну. Адже до повного списку відвідування всіх країн йому залишилось менше 20! Організатор запросив Костянтина відкрити конференцію темою «Як жити та працювати без меж».

СПІКЕРИ ТА ТЕМИ КОНФЕРЕНЦІЇ

Сесія 1 «АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯКОМПАНІЄЮ»

Андрій Левченко, Срібний тренер з управління 2020 р., фахівець з впровадженнязмініпідвищенняефективностілюдейіпроцесів. У 2013 році отримав професійну премію: кришталеву «SalesBomb» як «Майстер відродження продажів-2013» розкриє тему: «Стратегія бізнесу / організації: як не вигадав, а розрахувати і забезпечити».

Володимир Малічевський, ЧотириразовийпереможецьБитвикращихтренерівза версією«В2ВMaster»: Срібнийтренерз управління2016, Бронзовийтренерз управління2015, Бронзовийтренерз управління2014, Золотийтренер з управління2013. Авторунікальнихметодик:9Golden Principles,6Productive Actions,АСОКР,МодельKPI-Optimization. Доповідь на тему: «Управління швидкістю мозку організації».

Яна Олентир, бізнес-тренер з управління, CEOкомпаніїYouCoach,членICF,ExecutiveкоучАССICF,сертифікованийза стандартамиМіжнародноїфедераціїкоучингуICF.

Надає антикризовіінструментикерівниківмайбутнього, кидаючи викликскладним часам. Виступить з доповіддю: «Антикризові інструменти керівників майбутнього. кидаючи виклик складних часів».

Кирило Солодкий, співзасновник і партнер клубу розвитку торгового, управлінського і сервісного потенціалу «4Service club» в Україні та Казахстані, бізнес-тренер, експерт в управлінні систем продажів, сервісу і мотивації. Керуючий партнер роздрібної мережі «Ollsay» в Казахстані. Кирило проведе майстер-клас на тему ««Лідерство. Фундаментальні основи та про що не прийнято говорити».

Євген Гетманчук, CEO Getmanchuk Group, бізнес-тренер. Срібний тренер-2015 по управлінню. Поділиться з нами доповіддю на тему: «Антикризове управління підприємством».

Сергій Сліпченко, бізнес-тренер, коуч, консультант, експерт в області управління, лідерства і впровадження змін усередеині компаній освітить тему «Ірраціональне управління».

Наталья Сушко – має більш ніж 15 років практичного досвіду консультантської роботи, пов’язаної із задачами оцінки і розвитку менеджерів в організаціях, впровадження процедур оцінки, навчання і передачі технологій. Зокрема: оцінка і розвиток топ-менеджерів, розвиток управлінських команд, формування кадрового резерву в організаціях, підвищення особистої ефективності в бізнесі, розвиток емоційного інтелекту, консультування, коучинг. Сертифікація: MBA, Сертифікована A & DC, SHL, Psytech, OPP Level B Course (опитувальники 16 PF and MBTI). Міжнародний Еріксоновській університет Коучинга - сертифікований коуч.

Сесія 2 «В2В-ПРОДАЖІ: Як забезпечити досягнення результату»

Євген Тепляков, Золотий тренер з продажу 2019, 2020. Переможецьвномінації:«КращетренінговеагентствоУкраїни2019року», розкриє тему: «Емоції в продажах, або як допомогти клієнту швидко взяти позитивне рішення на Вашу комерційну пропозицію».

Валерій Глубоченко, Бронзовий тренер з продажу 2020.Автор моделі переговорів «SalesMaster», однією з декількох існуючих в світі моделей переговорів.Автор книги «Переговори при активних продажах. Як продавати дорого і без знижок за моделлю SalesMaster. 50 завдань для розробки скрипта і щотижневого навчання відділу продажів».Валерій виступить з майстер-класом на тему: «Як ми поліпшили конверсію та підвищили середній чек, впроваджуючи чек-лист по вхідним дзвінкам в В2В продажах. Історія одного проекту».

Юрій Фридман, Бізнес-тренер, асоційований, сертифікований коуч, член Міжнародної Федерації Коучингу, Сертифікований професійний коуч Еріксоновського Міжнародного університету коучингу, 22 роки на позиціях середнього та вищого менеджменту, магістр із економічної інформатики та бізнес-адміністрування за напрямами стратегічний менеджмент і управління логістикою.

Григорий Осадчий, CEO Phonet LLC, представит доклад на тему «Продающая телефония».

Сергій Ліщук - міжнародний консультант, експерт-практик з більш ніж 25-ти річним стажем роботи в індустрії FMCG, з них більше 10 років на позиції «Директор з маркетингу та продажів». Працював на керівних позиціях в компаніях «Сьомий континент» (роздрібна торгівля), агрохолдингу «Таліна» (торгова марка «Атяшево», м'ясна індустрія), групі компаній «Молочна справа" (торгова марка «Благодім», молочна індустрія), групі компаній « РосАгро »(м'ясне бізнес-напрямок) виступить з доповіддю «Секс-підхід в продажах, або Як використовувати те, що ми знаємо і любимо для подвоєння своїх продажів».

Юрій Горнев, засновник тренінгової компанії Expert Partner. Експерт по переговорах з досвідом більше 30 000 годин. Тренер і Коуч, НЛП практик. Реаніматолог сучасних відділів продажів. Особистий рекорд відділ продажів з 0 за 19 днів і з результатом в 1 000 000 гривень. Навчив 1000 + співробітників більш ніж в 30 компаніях розкриє тему «Переконання - це" сірий кардинал "в сучасних переговорах і продажах».

Борис Жалило - тренер-бренд, тренер-консультант міжнародного рівня з досвідом успішної роботи в 17 країнах, Золотий тренер СНД, входить до Золотої Дюжину бізнес-тренерів (№2), і список 25 кращих молодих тренерів США (Emerging Training Leaders 2013) по версії Training Magazine, нагороджений медаллю «За успіхи в бізнесі».

Відвідавши «B2B Master-2021: Прорив року в управлінні і продажах. Битва Кращих Тренерів», кожен керівник зможе також поліпшити внутрішнє навчання в компанії, підібравши тренера для всієї організації, окремих її підрозділів і кожного співробітника, виходячи з особистого знайомства з кращими тренерами, і розуміння їх динаміки, професіоналізму і подачі матеріалу, а також демонстрації нових методів навчання і методик для внутрішніх тренерів компанії.

Серед учасників Битви Кращих Тренерів, компанії: DCLINK, Вересень Плюс, ГК Неолит, Сабриз, ВРС, Герчак, Премьер Фуд, КФ Десна, Компас-Интек, Корадо Каннинг Инкорпорейтд ТС КЛАСС, ТД Молочна Слобода, Астра-Косметик, 4ServiceGroup, Штайнер-Україна, Форсервіс ЮА Сейлз, Фонет, GetmanchukGroup, Штраус Україна, ИнтерКаргоТрак, ICPMConsulting, УМС Полиестер, Феникс Инвест Трейд, Склад Сервіс Київ, ТЕРРАФУД, Індичка, ФОРВАРД С, Фг Тетяна 2011 TMZINKA, Компас-Інтек, СП Юкойл, Укрмедтекстиль, ПРОФІТЕХ, Newrealgoal, Компания Май Украина, Фокстрот, Укрексімбанк, MirellaModa, NewTon, Бумажный Змей, ВРС, YOUCOACH и другие.

Конференція проходить за підтримки провідних ЗМІ України:
Interfax, «Перевізник», Бізнес-школа «МІМ-Київ», сайт твого міста «44.ua», «Prostobiz», «Bud portal», «РБК-Україна», журнал «Маркетинг и реклама», «Мирупак», Всеукраїнська газета «Приватний підприємець», «Kompass» та інші.

ВСТИГНІТЬ ЗАБРОНЮВАТИ МІСЦЕ ДЛЯ ВАШОЇ КОМПАНІЇНА ГОЛОВНОМУ ЗАХОДІ В2В УКРАЇНИ!

Для реєстрації перейдіть за посиланням: https://trademaster.ua/events/conferences/b2bmaster
Отримайте знижку 10% за промокодом:
k-chp21

За детальною інформацією звертайтеся телефоном:+38067-828-22-59
З питань акредитації ЗМІ, пишіть нам на пошту:
doc@trademaster.com.ua

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1985

Мы на Facebook

Популярне