Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




07.05.2020

Стартував збір коштів на підтримку проєкту «Молодий підприємець»

Громадська організація «Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу – UABL» розпочала збір коштів на підтримку проєкту «Молодий підприємець», мета якого дати можливість молодій особі систематизувати власне мислення, розвинути власний бізнес у сфері послуг та стати повноцінним власником бізнесу вже у 16 років.

Долучитися до збоку коштів ви можете на платформі «Велика ідея» (Спільнокошт) – українська краудфандингова платформа, де кожен та кожна можуть підтримати важливі ініціативи, що стосуються розвитку суспільства.

Суть проєкта:

Команда Всеукраїнської Асоціації Керівників Бізнесу створила проєкт, який допоможе підліткам відкрити свою справу вже в юному віці. Тренери будуть навчати їх протягом семи місяців в онлайн форматі. Участь у проекті безкоштовна. Проєкт розпочнеться в середині червня 2020 року.

Програма розроблена спеціально для того, щоб молода людина змогли зрозуміти матеріал та отримати цінні знання та інформацію. Нажаль, в сучасних реаліях дуже важко займатся тим, що справді хочеш. Хотілось би змінити цю тенденцію та допомогти дітям розпочати власний бізнес в сфері послуг.

Кожен хто зробить внесок від 250 грн. отримає подарунок від Всеукраїнської асоціації керівників бізнесу.

Приєднуйтеся та підтримайте! Будемо вдячні кожному хто допоможе перетворити задум в реальність! Дізнатись більше про проєкт та підтримати можна тут:

https://biggggidea.com/project/molodij-pidpriemets/

Інформаційний партнер — газета «Приватний підприємець»

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 3319

Мы на Facebook

Популярне