Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




25.06.2018

27 червня у Києві відбудеться круглий стіл з питань способів захисту бізнесу

27 червня у Києві Міністерство юстиції України, Київська торгово-промислова палата та юридична компанія «Dictum»проведуть для представників бізнесу, адвокатів, медіаторів та юристів круглий стіл на тему "Альтернативні методи захисту бізнесу".

Питання способів захисту бізнесу не втрачають своєї актуальності. За словами організаторів, у 2017 році змінилася штатна чисельність суддів місцевих і апеляційних судів. Проте, ще чимало посад залишаються вакантними. Тривалий час не вирішується питання призначення нових суддів, обрання їх на посади безстроково та переведення. Є окремі суди в яких немає жодного судді, що має право здійснювати правосуддя. Рада бізнес-омбудсмена оприлюднила статистику щодо кількості скарг. За перший квартал надійшло 646 скарги, у порівнянні з минулим 2017 роком за аналогічний період – 264. На круглому столі адвокати, юристи, бізнес-медіатори, а також заступник Міністра юстиції УкраїниОлена Сукманова, депутат Київської обласної ради Іван Ступак та народний депутат Верховної Ради України Борислав Береза будуть вирішувати питання альтернативних форм захисту бізнесу. Дискусії будуть проводитися за такими напрямками:

1. Медіація для бізнесу – практичний аспект

2. Альтернативні способи захисту бізнесу

3. Превентивні засоби захисту бізнесу

Круглий стіл заплановано на 27 червня у приміщенні Київської торгово-промислової компанії з 09:00 до 13:00 за адресою вул. Б. Хмельницького, 55. Участь у заході за попередньою реєстрацією https://goo.gl/v8qdvV – безкоштовна.

Інформаційний партнер — Газета «Приватний підпрємець»

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 4208

Мы на Facebook

Популярне