Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




01.09.2016

Ювілейний REX — вже на 30% більше, краще, потужніше!

20 – 22 вересня у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» вже удвадцяте відбудеться головна рекламна виставка України REX 2016 і 10-та виставка сучасного друку T-REX 2016. Ювілейний REX порадує вітчизняну рекламно-поліграфічну галузь зростанням, новою експозицією, конкурсами, урочистими церемоніями, креативними активностями і, безумовно, #іменинним_настроєм.


Випереджаючи прогнози Всеукраїнської рекламної коаліції про двадцятивідсотковий ріст рекламного ринку цього року, REX 2016 вже за місяць до старту демонструє 30%-ве зростання як за кількістю учасників, так і за площею експозицій. На виставці понад 100 компаній представлять новинки у сферах рекламно-сувенірної продукції, корпоративної символіки, P.O.S., візуальних комунікацій, Ambient Media, Digital-технологій, handmade-сувенірів.

У самостійну експозицію REX SIGN цього року виріс напрямок візуальних комунікацій, один з найбільш активних на сьогодні сегментів рекламного ринку України. Натхненником і співорганізатором новинки є Українська асоціація візуальної індустрії (У/А/В/І). Учасники REX SIGN ознайомлять ринок із новинками галузі — представлять повний комплекс візуальних рішень: обладнання та матеріали для виробництва у сфері візуальної індустрії, послуги з виготовлення та юридичний супровід. Стендова участь компаній буде підтримана конкурсом візуальних рішень WOW, урочистим нагородженням переможців та Всеукраїнською конференцією візуальної індустрії.

Про пожвавлення вітчизняної поліграфічної галузі сигналізує відродження виставки сучасного друку T-REX. Технології, обладнання та матеріали для виробництва реклами цього року представлять провідні гравці ринку, серед яких — EPSON, LPS, MAC-KOM, Uniprint, «Ларсен», «Медіапринт», «ШУЛЬЦЕ ПОЛІФОРМ» та ін.

Готуючись до 20-го дня народження, Динозавр REX із вдячністю буде згадувати «всіх і вся» — особистостей, компанії, події, технології, без яких виставка і українська реклама були б неможливі! При цьому ювілейні BEST OF REX'20, що будуть оголошені на сторінці www.facebook.com/REX.UA, є відкритими — доповнити їх власними історіями зможе кожен причетний до REXy рекламіст.

Читайте свіжі новини на виставкових сайтах www.rex.ua, www.t-rex.ua і сторінці у Facebook www.facebook.com/REX.UA.

Інформаційний партнер — газета "Приватний підприємець

Поделиться:

Количество просмотров: 3981

Мы на Facebook

Популярне