Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




18.01.2012

Затверджено ставки єдиного податку на 2012 рік для платників міста Черкаси

Ці ставки затверджені рішенням міської ради м. Черкаси від 20.12.2011 р. № 3-482. Ці ставки визначені в наступних розмірах:

Установити з 01 січня 2012 року фіксовані ставки єдиного податку для фізичних осіб – підприємців у розрахунку на календарний місяць, залежно від групи платників єдиного податку:

1.1. У розмірі 10 відсотків мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року, для першої групи платників – фізичних осіб-підприємців, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роз-дрібний продаж товарів з торгівельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню, та обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 150000 грн.

1.2. У розмірі 20 відсотків мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року, для другої групи платників – фізичних осіб-підприємців, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства за умови, що протягом календар-ного року відповідають сукупності таких критеріїв:

- не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб;

- обсяг доходу не перевищує 1 000 000 гривень.

Джерело: ДПА в Черкаській області

Поделиться:

Количество просмотров: 4597

Новий номер!

  • Помилковий платіж: як ФОП не порушити умов перебування на ЄП?
  • Договір позички авто між ФОП і найманим працівником: нотаріальне посвідчення, податкові наслідки
  • Що є перевищенням ліміту доходу для ФОП-єдинника

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне