26.08.2010

Звернення Оксани Продан щодо неможливості прийняття проекту Податкового Кодексу у запропонованому варіанті

Шановні колеги!

Дякую Вам за зауваження та пропозиції, які Ви надали до проекту Податкового кодексу, опублікованого в Урядовому кур’єрі, вони озвучені при обговоренні проекту, передані в робочу групу та народним депутатам.

Багато хто із Вас звертав увагу на те, що прийняття такого Податкового кодексу, навіть із косметичними правками, нашкодить українському бізнесу, адже проект не передбачає умов для розвитку виробництва та залучення інвестицій простим бізнесом. Дехто з Вас просто писав: «Я категорично проти прийняття такого проекту Податкового кодексу. Що робити?».

Зважаючи на те, що влада категорично налаштована на прийняття свого проекту Податкового кодексу без реального врахування наших пропозицій, противникам цього Кодексу необхідно знову об’єднати свої зусилля.

Саме тому я пропоную усім, хто проти проекту Податкового кодексу, поданого Урядом на громадське обговорення, направити на мою електронну адресу prodanop@ukr.net листи про те, що Ви проти прийняття цього проекту.

В листі (заяві) зазначте, будь-ласка:

- свої прізвище, ім’я і по-батькові;

- ким Ви є: підприємцем, працівником чи власником підприємства чи об’єднання;

- регіон, в якому Ви працюєте;

- на якій системі оподаткування Ви працюєте;

- контактні телефони.

Наявність великої кількості наших заяв про те, що ми проти прийняття цього Кодексу стане реальним результатом громадського обговорення проекту і буде передано до Верховної Ради України та Президенту.

Проінформуйте, будь-ласка, своїх колег та учасників Ваших об’єднань про таку можливість спільно виступити проти запропонованого нам проекту Податкового кодексу.

Чекаю Ваших листів до 01 вересня 2010 року за адресою prodanop@ukr.net, де усі вони будуть об’єднані та узагальнені для передачі законодавцям.

З повагою,
Оксана Продан

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• Заниження річного обсягу доходу в декларації ФОП – єдинником 2-ї групи: чи є відповідальність?
  • Сума внесеної на ФОП-рахунок готівки не збігається із Z-звітами за цей період: наслідки
  • ФОП без місця реєстрації: що робити?