Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




04.04.2024

Де можна оформити страхування ОСЦПВ онлайн

В Україні кожен водій має оформити поліс ОСЦПВ (автоцивілки), який використовується для відшкодування його цивільної відповідальності. З 2018 року українці можуть купити страховку ОСЦПВ через Інтернет. Наприклад, це можна зробити на сайті компанії «ПЗУ Україна»: https://www.pzu.com.ua/individual/avto/osago.html. Розгляньмо, як це зробити та що для цього потрібно.

Чому ОСЦПВ потрібне

Уявімо ситуацію, що трапляється ДТП (дорожньо-транспортна пригода) з вини водія, у якому постраждалими особами є пішохід і власник іншого транспортного засобу. У винуватця виникає цивільна відповідальність, яка виражається в певній фінансовій сумі, що має бути відшкодована. Саме для цього потрібна ОСЦПВ. У такому разі фінансові витрати на себе бере саме страхова компанія. Звісно тільки ту частину, яка була передбачена договором.

Отже, якщо у вас з’явився транспортний засіб чи закінчився термін дії старої автоцивілки, потрібно подбати про оформлення ОСЦПВ якомога скоріше. Інакше можна отримати штраф від поліції.

Як оформити автоцивілку через інтернет у СК «ПЗУ Україна»

Наразі оформлювати автоцивілку через Інтернет дуже вигідно. Тільки уявіть собі, не потрібно знаходити час, щоб поїхати в офіс страхової компанії, чекати в черзі, а потім спілкуватися зі страховим агентом.

Через всесвітню мережу Інтернет можна зробити все набагато швидше та простіше. Для оформлення потрібно:

  1. Відвідати офіційний сайт «ПЗУ Україна».
  2. Вказати інформацію про власний транспортний засіб.
  3. Вказати особисті дані.
  4. Ввести електронну пошту, на яку буде вислано цифрову копію документа.
  5. Оплатити вартість ОСЦПВ.

За необхідності ви також можете замовити доставлення паперової версії договору страхування на вибрану вами адресу.

Якщо вам потрібно дізнатися попередньо, скільки коштуватиме автоцивілка, на сайті компанії «ПЗУ Україна» є спеціальний калькулятор, який виконає всі розрахунки. Оформлюючи тут страхування, ви додатково можете розраховувати на:

  • послуги аварійного комісара;
  • організацію надання медичної допомоги за необхідності;
  • безкоштовні консультації від страхових агентів;
  • цілодобовий сервіс підтримки та багато іншого.

ПрАТ СК «ПЗУ Україна» — це надійний партнер, який здатен вдовольнити потребу в страхуванні навіть найбільш вимогливих клієнтів. Тут працюють тільки досвідчені професіонали, які завжди готові вам допомогти.

Количество просмотров: 143

Архив новостей

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2