Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




07.01.2024

«Приватний підприємець» про: терміни подання річної звітності, застосовуння POS-терміналів із 1 січня, визначення розміру плати за оренду у фізособи

У «Приватному підприємцеві» за 1–7 січня продовжуємо розповідати вам про важливі для ведення бізнесу цифри, а також про законодавчі зміни, що набули чинності від початку 2024 року. А саме про: положення Закону про медіа; нові повноваження господарських судів; нові правила обчислення строків досудового розслідування; відкриття другого етапу ринку землі; ліцензування експорту товарів 2024 року й обсяги квот – та про інше.

На замітку підприємцям пропонуємо інформацію про: запровадження з 1 січня нової форми податкової декларації про майновий стан і доходи; оновлення довідників податкових пільг Держреєстра реєстраторів розрахункових операцій.

Окрему увагу на сторінках газети зосередимо на проведенні індексації грошових доходів населення, яку повернено з 2024-го.

Оскільки за підсумками року підприємці мають звітувати про суму отриманого доходу, в одній із публікацій нагадаємо про терміни подання річної звітності.

Також читачам роз’яснимо:

  • кому потрібно застосовувати POS-термінал із 1 січня 2024 року;
  • якщо ФОП орендує комерційне приміщення у фізособи, як визначити розмір місячної орендної плати, щоб вона не була меншою за розмір мінімальної орендної плати;
  • коли ФОП відображати дохід, якщо оплата послуг не збігається з датою оформлення акта.

Отож читаймо, працюймо й перемагаймо!

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2192

Новий номер!

  • Чи діє «воєнна» пільга зі сплати ЄСВ за себе для ФОП у 2024 році?
  • ФОП закрився: ліквідаційна декларація, борг із ЄСВ
  • Які надавати первинні документи в разі фактичної перевірки?

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне