20.09.2023

Ввезення в Україну зразків насіння і садивного матеріалу

Газета «Приватний підприємець»

Постановою КМУ від 25.08.2023 р. № 917 затверджений новий Порядок, який визначає процедуру видачі або відмови у видачі, переоформлення, анулювання підтвердження на ввезення в Україну зразків насіння і садивного матеріалу сортів рослин, не внесених до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні, для селекційних, дослідних робіт і експонування та вивезення з України зразків насіння і садивного матеріалу сортів рослин, не внесених до Реєстру сортів рослин України, контролю за використанням таких зразків.

Порядком встановлений механізм подання заяви про видачу підтвердження на ввезення в Україну та вивезення з України зразків насіння і садивного матеріалу, переоформлення підтвердження, анулювання підтвердження, контролю за використанням зразків насіння і садивного матеріалу.

Також затверджені форми самого підтвердження, відмови у видачі підтвердження, а також заяви (про видачу підтвердження, його переоформлення тощо) та рішення.

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• ФОП на ЗС самостійно виготовляє ОЗ: документи на введення в експлуатацію, ПК з ПДВ
  • Чи потрібен РРО під час оплати на ІВАN: нова позиція податкової
  • Виїзна торгівля на виставці: як застосовувати ПРРО?