Аргументація та алгоритм податкової амністії викладено в попередньому пості. Узагальнено пропонується розглянути, прокоментувати та підтримати наступні пропозиції:

1. Органи державної податкової служби не мають права самостійно, в позасудовому порядку, визнавати нікчемними правочини і дані, вказані платником податків в податкових деклараціях.

2. Акти перевірок, в яких органами державної податкової служби здійснено висновки про нікчемність правочинів між суб’єктами господарювання, є протиправними і підлягають скасуванню. Податкові повідомлення – рішення, прийняті за результатами таких актів перевірок, підлягають скасуванню.

3. Кримінальні провадження, зареєстровані за ознаками складу злочину передбаченого статтею 212 Кримінального кодексу, по яких ухилення від сплати податків встановлено на підставі позасудового висновку органу державної податкової служби про визнання правочинів нікчемними, підлягають закриттю.

Шановні друзі! У зв'язку з тим, що зараз життєво необхідно переходити від емоцій до практичних виважених дій, просимо всіх, хто підтримує запропоновану новацію, активно висловлюватись та робити максимальний перепост. Єднаймося та працюємо!
https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%BE...295015253984461