"Для того, щоб отримати посилений сертифікат ключа, необхідно подати такі документи: заповнена та підписана заява на реєстрацію для отримання сертифіката ключа встановленого зразку та дозвіл на використання персональних даних підписувача для реєстрації підписувача у реєстрі підписувачів АЦСК ІДД ДПС та формування посиленого сертифікату відкритого ключа; копію виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; паспорт або копію паспорту заявника (копії 1-4 сторінок), засвідчену власноручним підписом власника; копія облікової картки платника податків (довідки про присвоєння ідентифікаційного коду ДРФО). До розгляду не приймаються документи, які мають підчистки, дописки, закреслені слова, інші незастережні виправлення або написи олівцем, а також мають пошкодження, внаслідок чого їх текст неможливо прочитати."
Спрашивается если налоговая и пенсионный фонд напрямую работают с гос. реестром, зачем им какие-то другие бумаги кроме заявления на регистрацию и разрешения на использование персональных данных? И никаких подчисток и помарок не будет. Привыкли к бюрократизму.
Кто получил уже ключ? Поделитесь впечатлениями от процедуры пожалуйста.
Я вот не понял. Если я живу не областном центре, то для получения ключа надо туда ехать? В родном городе никак не получишь?
surprise
22.06.2012, 16:03
Цитата(Ku100 @ 22.06.2012, 16:56)

Я вот не понял. Если я живу не областном центре, то для получения ключа надо туда ехать? В родном городе никак не получишь?
Здесь читали
http://chp.com.ua/all-news/item/17288-kak-...tno-sdat-otchet
(surprise @ 22.06.2012, 17:03)

Читал. Адреса центров только в областных городах. Почему нельзя сделать при каждой налоговой? Как-то это неправильно.
dementia
04.11.2013, 09:51
Добрый день. Извините за наверное понятный для всех, кроме меня, вопрос... На прошлой неделе получила диск с ключом. Теперь его нужно активировать? Как?
Читала на форуме, но в какой последовательности все делать не совсем поняла. Боюсь накосячить. Помогите разобраться. Заранее очень благодарна.
Не могли бы подсказать всю последовательность действий с самого начала?
Еще раз извиняюсь

спасибо.
Цитата(dementia @ 04.11.2013, 09:51)

Добрый день. Извините за наверное понятный для всех, кроме меня, вопрос... На прошлой неделе получила диск с ключом. Теперь его нужно активировать? Как?
Читала на форуме, но в какой последовательности все делать не совсем поняла. Боюсь накосячить. Помогите разобраться. Заранее очень благодарна.
Не могли бы подсказать всю последовательность действий с самого начала?
Еще раз извиняюсь

спасибо.
вы будете пользоваться Медком или другой программой?