Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Репрессии начались!
Форумы газеты ЧАСТНЫЙ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬ > Форумы по частному предпринимательству > Проверки деятельности предпринимателей
Goha2000
Вчера по беспределу забрали товар в магазине у активиста майдана в Луганске!
Сообщение с сайта Правовий простыр;

"Бєспрєдєл в Луганську
Сьогодні уже майже три годин, у Запрудського Ігоря, голови профспілки Луганщини, м. Луганська у незаконний спосіб проводиться злочинна перевірка господарської діяльності за направленням начальника Луганського Мв УМВС України в Луганській області Ковальчука О.А.

ОБЕПівці ведуть себе, як фашисти, не зважаю чи на те, що Запрудський І.С. є інвалідом 2 групи і йому на цей момент стало погано та приїхала швидка допомога, вони продовжують проводити виїмку комп’ютерного процесора разом з ліцензією, яка є в наявності у Запрудського І.С. на єдиний ліцензійний в Україні продукт «Windows», на їх думку їм треба злічити ту програму, яка знаходиться у комп’ютері з ліцензією, що є.

Це дуже схоже на 37 рік, прийшли молодчики, які навіть не можуть перевірити, що за програма у комп’ютері і тільки з цих причин ґрунтуючись виключно на власному непрофесіоналізмі та некомпетентних підозрах позбавляють підприємця права працювати, тобто займатись законною підприємницькою діяльністю.

Крім у приміщенні магазину знаходиться 10 представників міліції, які забирають товар, а саме: люстри, лампи та лампочки, при цьому нічого не пояснюють.

До Запрудського І.С. викликали швидку, швидка хоче його госпіталізувати, але він не може залишити приміщення, так як там орудують злочинці в погонах.

Білоцерківська Р.М., голова ГО «Правовий простір» м. Сєвєродонецька, Луганської області.[size="4"][/size]
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Русская версия IP.Board © 2001-2024 IPS, Inc.