Здравствуйте! Хотелось бы узнать откуда ветер дует. Пришла вимога из прокуратуры для проверки, ни с того ни с сего, и основание какое то такое интересное.
ВИМОГА
/в порядку ст.20 Закону України „Про прокуратуру"/
Прокуратурою міста ****** проводиться перевірка додержання вимог Закону України „Про професійно-технічну освіту", в ході якої встановлено, що директором ПТУ за участю регіонального відділення Фонду державного майна України передано в оренду приміщення для функціонування комп'ютерного клубу на території закладу.
У зв'язку з цим прошу терміново в строк до 10 год. 00 хв. 25 березня 2010 року провести перевірки в ****** ПТУ з питань відповідності санітарним та протипожежним вимогам приміщення комп'ютерного клубу.
Про результати перевірок у вказаний вище строк детально проінформувати прокуратуру м. *******, додавши копії актів та прийнятих за ними рішень.
Мораторий на проверки на это не распространяется? Разрешение на размещение объекта сферы услуг я получил чуть больше месяца назад.
Пожарная инспекция и СЕС у меня уже были, составили акты и приписи, сейчас знаю что такую же вимогу получили в горисполкоме и в милиции. Жалоб на меня никаких не было. В принципе на месте все решаемо... но все таки неприятно когда тобой интересуется прокуратура...
PS:Не ругайте сильно если что то не так изложил...