23.09.2010

Біля Верховної Ради підприємці вимагають відставки уряду

Біля Верховної Ради підприємці вимагають відставки уряду

Біля Верховної Ради більше тисячі представників організацій підприємців з усієї України проводять попереджкувальну акцію. Народних депутатів України, які заходять до Верховної Ради, зустрічають винуками "Ганьба!" Підприємці роздають "Звернення Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу з приводу чергового варіанту Податкового кодексу", "Відкрите звернення АМСБУ до громадськості, влади, політичних партій та крупного бізнесу", Предложения Всеукраинского союза ученых-экономистов по концептуальным позициям проекта Налогового кодекса. Часто лунають вигуки "Ганьба регіонам!" і нагадування, що варто влаштувати партіям коаліції на місцевих виборах обструкцію по всій Україні. Бродського пропонують відправити працювати на завод або до шахти.

"Висловлюємо недовіру урядові та особисто Прем’єр-Міністру Азарову М.Я. та вимагаємо відставку уряду в повному складі. Причина недовіри - політика Уряду , спрямована на свідоме утискання малого та середнього підприємництва, що проявилася в процесі так званого всенародного обговорення проекту Податкового кодексу, приховування тексту Кодексу", - говориться у Резолюції мітингу.

До акції долучився Громадянський рух "Відсіч", який за допомогою наповнених монетами пластикових пляшок створює шумові ефекти та заводить мітингувальників римованими скандуваннями з того краю, де нардепуки (народні депутати України) проходять до місця сидіння під час сесійного тижня. Активісти "Відсічі" поширюють листівку "Не податковим кодексом єдиним!" (див. у причепленому файлі)

Источник: Майдан-ІНФОРМ

Поделиться:

Вернуться вверх